Policy och personuppgiftshantering

Svenska Golfhistoriska Sällskapet (SGS) värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. SGS följer personuppgiftslagen och GDPR. Här kan du läsa mer vad detta innebär. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register. Genom att godkänna vår policy på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Svenska Golfhistoriska Sällskapet, Erikstorp, 261 61 Landskrona är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vårt medlemsregister ligger i GIT och här kan du läsa mer om vilken personuppgiftspolicy som gäller där för du ska känna dig trygg med hanteringen av dina personuppgifter. Vi publicerar även varje år vårt medlemsregister i vår årsskrift.

Om du handlar i SGS webshop kommer vi lagra dina uppgifter för köpet i en databas för bokförings- och fakturaunderlag samt statistik.

Vi kommer aldrig sälja eller delge våra kunders uppgifter till 3:e part eller använda i någon annan marknadsföring.

SGS förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

Vid frågor, kontakta Svenska Golfhistoriska Sällskapet via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Svenska Hickorymästerskapet

Svenska Hickorymästerskapet

Svenska Hickorymästerskapet är öppet för såväl svenska som utländska hickoryspelare, amatörer som proffs. Dock fordras medlemskap i SGS eller, för utländska spelare, i annat lands nationella golfhistoriska sällskap.

3-4/8 2019 Svenska Hickorymästerskapet på Falkenbergs GK

Läs mer

Svenska Hickorymästerskapet i Matchspel

Svenska Hickorymästerskapet i Matchspel

Går man tillbaka till golfens ursprung så var det matchspel som gällde. Här är det en kamp mellan dig och en motspelare där varje hål räknas för sig själv. Svenska Hickorymästerskapet i match avgörs i matcher över 9 hål, scratch och avgörs genom både grupp/kvalspel samt final.

29-30/6 2019 Svenska Hickorymästerskapet i Matchspel på Helsingsborg GK

Läs mer

Vikten av att känna sin historia

Vikten av att känna sin historia

Det som inte är känt finns inte. På golfklubben uppstår mänskliga sammanhang och berättelser. Minnen som är värda att bevaras. Svenska Golfhistoriska Sällskapet är öppen för alla golfare och övriga med ett golfhistoriskt intresse.

Läs mer

Skriv din hemmaklubbs historia

Skriv din hemmaklubbs historia

Det finns inga regler för hur golfklubbens historia ska skrivas, möjligheterna är oändliga! Men för den som inte redan är en erfaren publicist kan några tips ändå vara på sin plats.

Läs mer