Policy och personuppgiftshantering

Svenska Golfhistoriska Sällskapet (SGS) värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. SGS följer personuppgiftslagen och GDPR. Här kan du läsa mer vad detta innebär. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register. Genom att godkänna vår policy på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Personuppgiftsansvarig

Svenska Golfhistoriska Sällskapet, Erikstorp, 261 61 Landskrona är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Medlemsregister

Vårt medlemsregister ligger i GIT, här kan du läsa mer om vilken personuppgiftspolicy som gäller där för du ska känna dig trygg med hanteringen av dina personuppgifter. SGS har inget digitalt medlemsregister kopplat eller publicerat på webbplatsen. Vi publicerar endast utvalda delar av vårt medlemsregister i vår tryckta årsskrift. Vi kommer aldrig sälja eller delge våra kunders uppgifter till 3:e part eller använda i någon annan marknadsföring.

Webbshop

Om du handlar i SGS webshop kommer vi lagra dina uppgifter digitalt för köpet i en skyddad databas för bokförings- och fakturaunderlag samt statistik.

Användning av webbkakor (cookies)

Golfhistoriska.se använder webbkakor som placeras på din enhet för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. På golfhistoriska.se används enbart tillfälliga webbkakor för att samla in information från din enhet.

Vi använder tredjepartskakor genom webbanalysverktyget Google Analytics för att utföra trafikmätningar över antalet besökare på webbplatsen, samt vilka sidor som besökts. Google Analytics samlar in anonymiserad och sammansatt information om besökare på webbplatsen. Det betyder att informationen inte kan hänföras till någon särskild individ eller enhet. Insamlade IP-nummer avidentifieras innan informationen lagras hos Google. Google kan därefter överföra informationen till tredje man som behandlar informationen för Googles räkning utom SGS kontroll eller påverkan. Vårt syfte med trafikmätningarna är att förbättra funktionaliteten och användarupplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar att ditt besök ska utgöra en del av statistiken i Google Analytics kan du förhindra insamlingen genom att installera ett tillägg i din webbläsare.

Du kan återkalla ditt samtycke. Genom inställningar i din webbläsare kan du förhindra användningen av webbkakor på din enhet. Om du inaktiverar användningen av webbkakorna kan vissa funktioner på webbplatsen försämras.


Kontakt

Vid frågor, kontakta Svenska Golfhistoriska Sällskapet via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SGS förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

Användning av webbkakor (cookies)

Qstar.se använder webbkakor som placeras på din enhet för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. På Qstar.se används både tillfälliga och permanenta webbkakor, samt andra verktyg för att samla in information från din enhet.

 

Genom att fortsätta använda Qstar.se samtycker du till Qstars användning av webbkakor.

 

Du kan återkalla ditt samtycke. Genom inställningar i din webbläsare kan du förhindra användningen av webbkakor på din enhet. Om du inaktiverar användningen av webbkakorna kan vissa funktioner på webbplatsen försämras.

 

Om du vill veta mer om användningen av webbkakor på Qstar.se och vår behandling av personuppgifter så kan du ta del av information här.

Vikten av att känna sin historia

Vikten av att känna sin historia

Det som inte är känt finns inte. På golfklubben uppstår mänskliga sammanhang och berättelser. Minnen som är värda att bevaras. Svenska Golfhistoriska Sällskapet är öppen för alla golfare och övriga med ett golfhistoriskt intresse.

Läs mer

Skriv din hemmaklubbs historia

Skriv din hemmaklubbs historia

Det finns inga regler för hur golfklubbens historia ska skrivas, möjligheterna är oändliga! Men för den som inte redan är en erfaren publicist kan några tips ändå vara på sin plats.

Läs mer

Svenska Hickorymästerskapet

Svenska Hickorymästerskapet

Svenska Hickorymästerskapet är öppet för såväl svenska som utländska hickoryspelare, amatörer som proffs. Dock fordras medlemskap i SGS eller, för utländska spelare, i annat lands nationella golfhistoriska sällskap.

1-2/8 2020 Svenska Hickorymästerskapet på Linköpings GK

Läs mer

Svenska Hickorymästerskapet i Matchspel

Svenska Hickorymästerskapet i Matchspel

Går man tillbaka till golfens ursprung så var det matchspel som gällde. Här är det en kamp mellan dig och en motspelare där varje hål räknas för sig själv. Svenska Hickorymästerskapet i match avgörs i matcher över 9 hål, scratch och avgörs genom både grupp/kvalspel samt final.

27-28/6 2020 Svenska Hickorymästerskapet i Matchspel på Helsingsborg GK

Läs mer