Svenska Golfhistoriska Sällskapets program 2019

hostmotet deltagare

Samling på Torekovs Golfklubb inför Golfhistoriska Sällskapets höstmöte 2015. 

April — SGS Årsskrift
Den 23:e årgången av Golfhistoriska Sällskapets Årsskrift skickas ut till alla medlemmar i slutet av april/början av maj.

14 juni — Harry Vardon Trophy (vårmöte med årsmöte)
Sällskapets vår- och årsmöte hålls den 14 juni på Stockholms Golfklubb, Kevinge, kort efter klubbens 115-årsdag. I programmet ingår spel om Harry Vardon Trophy, golfhistoriskt föredrag, årsmötesförhandlingar och middag.  Läs mer här.

29-30 juni — 8:e Svenska Hickorymästerskapet i Matchspel  
Vi återvänder till Viken och dess klassiska niohålsbana där det nu spelats golf i 95 år. Viken är hemmaplan för Helsingborgs Golfklubb och Hickory Goffers of Helsingborg. Läs mer här.

3-4 augusti — 22:a Svenska Hickorymästerskapet
70-årsjubilerande Falkenbergs Golfklubb står värd för Svenska Hickorymästerskapet 2019, av många betraktat som världens främsta och tuffaste hickorymästerskap. Läs mer här.

14 september — Slaget om den gamla klubban (höstmöte)
Höstmötet 2019 hålls på Kalmar Golfklubb som bildades 1947. Vi träffas där för spel om Den Gamla Klubban, vilket föregås av lunch och ett golfhistoriskt föredrag. Läs mer här.

22 september — Anders Jansons Minne
Som vanligt möter vi Brå-Bålsta Golfklubb i en prestigefylld hickorymatch om trofén Anders Jansons Minne, i år för 17:e gången. Läs mer här.