Nyhetsarkiv

God Jul och Gott Nytt År önskar Svenska Golfhistoriska Sällskapet.

Hovas Jan2019

Kära medlem!

Julen står för dörren och året 2021 går mot sitt slut. Tyvärr har covidsmittan ökat och kan lägga lite sordin på julfirandet. Men vi får glädja oss åt att under sommaren och hösten var smittan låg och vi hade fina förhållanden för golfspel. Förhoppningsvis blir säsongen 2022 ännu bättre. 

I år har vi firat att Golfhistoriska Sällskapet fyller 25 år och föreningen för första gången har över 800 medlemmar! Vi hoppas och tror att det golfhistoriska intresset kommer att spira även de kommande 25 åren. Perioden börjar vi med att du i slutet av januari  kommer att få en ny bonusbok, De första inom svensk golf, skriven av Carl-Axel Sahlquist, Claes Olsson och Bengt Larsson. Vi räknar också med att kunna förära dig ytterligare en golfhistorisk skrift i slutet av 2022.

I januari får du också en faktura på din medlemsavgift för 2022. Den skickas digitalt till de som har e-postadress. Övriga får en pappersfaktura i sin brevlåda. Avgiften är oförändrad: 200 kr för personlig medlem och 500 kr för stödjande medlem. 

Ett riktigt stort tack för det gångna året och ett speciellt tack för alla bidrag till Svenska Golfmuseets uppgradering. 

Course Closed

 

God Jul och Gott Nytt År

önskar Styrelsen i Svenska Golfhistoriska Sällskapet

Hickory