Skip to main content

Nyhetsarkiv

Inbjudan till Svenska Golfhistoriska Sällskapets Höstmöte 25/9

SVENSKA GOLFHISTORISKA SÄLLSKAPETS HÖSTMÖTE PÅ HALMSTAD GOLFKLUBB LÖRDAG DEN 25 SEPTEMBER 2021 

over klubbhuset 2018

Halmstad Golfklubb bildades 1930 och man spelade då en provisorisk bana på Halmstad Regementes övningsområde. Banorna på nuvarande plats började byggas först 1935. Klubben ligger i natursköna Tylösand och var under många år Prins Bertils favoritbana. Klubben har två bansträckningar, Norra respektive Södra Banan, där den Norra är klubbens mästerskapsbana där vi kommer att spela. 

Vi hoppas att du kan komma och vara med på ett intressant Höstmöte där vi förutom att lära oss lite om Halmstad GK:s historia också spelar lagmatch mot värdklubben på klassisk golfmark. Vi behöver ett starkt lag så vi kan återta vandringspriset "Den gamla klubban" som vanns av Trosa GK förra året.

PROGRAM 

  • 11:30   Lunch med väl tilltagna coronaavstånd
  • 12:30   Historik om Halmstad GK och information från SGS. Lottning av bollar.
  • 12:51   Start av matchspel om ”Den gamla klubban”         

Prisutdelning direkt efter tävlingens slut. 

ANMÄLAN

Mejla din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 22 september. Ange: 

  • namn, golf-id och handicap
  • om du ämnar vara med på lunch och golfspel eller enbart golfspel
  • om du avser spela med moderna klubbor eller hickoryklubbor 

I år är vi tvungna att begränsa antalet deltagare till totalt 32 spelare varav 16 från Halmstad Golfklubb och 16 från Svenska Golfhistoriska Sällskapet. Det är först till kvarn som gäller. Anmäler du dig tidigt kommer vi med största säkerhet direkt kunna konfirmera ditt deltagande. 

Subventionerad greenfee för denna dag är 300 kr och lunch kostar 149 kr för köttalternativ och 159 kr för fiskalternativ.  

VARMT VÄLKOMNA!  Avsändare: Svenska Golfhistoriska Sällskapet E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

hal 12 norra banan 2019