Skip to main content

Nyhetsarkiv

En liten ljusglimt nu när hoppet behövs som mest!

Kära golfhistoriker!

Hovas Jan2019 IMG 8528

Samtidigt som vinterns kyla och mörker smyger på oss släcker ryska terrorkrafter ukrainska liv och kastar en mörk skugga över oss alla. Men sida vid sida med mörkret lever hoppet om ljusare tider, för oss i Golfhistoriska Sällskapet också som en önskan om att ännu fler vill ta del av golfens fängslande historia.

Som en liten ljusglimt i mörkret vill jag därför berätta att antalet privata och stödjande medlemmar i vårt Sällskap fortsätter att öka, senaste året med hela 20%. Och härom veckan räknade vi in vår ettusende medlem. Den lycklige är Jan Iwarsson, Göteborgs GK, som kommer att firas med blommor, diplom, slips och böcker ur vår produktion av skrifter om golfens historia!

Ju fler vi blir, desto starkare blir vår röst för golfens traditioner och idéer, som ärlighet, fair play och respekt för människan, oavsett om det rör sig om med- eller motspelare.

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt och Ljusare År önskar styrelsen alla såväl gamla som nytillkomna medlemmar!

Bengt LarssonOrdförande Svenska Golfhistoriska Sällskapet 

golfhistoriskaskrifter

PS. En liten nyhet, men ändå; om vi inte var det redan tidigare så är vårt Sällskap idag, i absoluta tal, med råge världens största golfhistoriska sammanslutning. Tack för stödet!